Problem with "subject" line in emailed messages

Dwayne ReidDwayne Reid Posts: 5
edited 2004-08-14 - 22:37:42 in General Discussion
Hi there.

I'm having a problem when reading some of the emailed messages: the subject field appears blank. It appears as if there is a <newline> in front of the actual subject line.

I enclose a typical header:

From: TestForum@parallax.com
Reply-To: ForumAdmin@parallax.com
To: dwayner@planet.eon.net
Date: Sat, 14 Aug 2004 01:18:29 GMT
Organization: Parallax, Inc.
Message-Id: <fba8bc125db54730b279688498c1f6a8@ZEUS>
Subject:
Re: [noparse][[/noparse]The Sandbox] LCD Dot Matrix Displays and the BS
Mime-Version: 1.0
X-Mailer: devMail.Net (2.5.1629.31246-0)
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
Priority: Normal
X-Priority: 3
Return-Path: ForumAdmin@parallax.com
X-OriginalArrivalTime: 14 Aug 2004 01:18:29.0250 (UTC) FILETIME=[noparse][[/noparse]9B3C0620:01C4819C]

I'm using Eudora 6.0.1.1.

Any thoughts as to what is causing that behavior and what might be done to fix it?

Thanks!

dwayne

Comments

  • NewzedNewzed Posts: 2,503
    edited 2004-08-14 - 19:55:18
    If the subject line is blank it is probably because the originator did not specify a subject when he wrote the post.· It would really be a big help if everyone would specify a subject in their post.· People who respond to a post with no subject can not add one, so the "no subject" problem is augmented.

    Sid
  • Dwayne ReidDwayne Reid Posts: 5
    edited 2004-08-14 - 20:11:15
    Hi Sid.

    No, that does not appear to be the problem. Here is a copy of the relevant lines from the header I posted earlier:

    Subject:
    Re: [noparse][[/noparse]The Sandbox] LCD Dot Matrix Displays and the BS

    Notice how the actual subject line is on its own line below the Subject header.

    Hopefully Jim will see this and offer a comment.

    dwayne
  • Jim EwaldJim Ewald Posts: 681
    edited 2004-08-14 - 22:00:11
    Actually, the subject line is not blank. The 'Re:' and the '[noparse][[/noparse]The Sandbox]' are things that the software adds to the subject line before the actual subject is appended to the line. It looks like there is a linefeed inserted into the subject line before any of the above happens. It's very likely a software error. I'll take a look at it today.

    ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔


    Jim
    Parallax IT Dept.
  • Jim EwaldJim Ewald Posts: 681
    edited 2004-08-14 - 22:14:47
    There is nothing terribly obvious in code that would make this happen. I'm sending myself a test message to see if I can reproduce the error.

    ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔


    Jim
    Parallax IT Dept.
  • NewzedNewzed Posts: 2,503
    edited 2004-08-14 - 22:37:42
    All of the e-mail notices I get look like this:

    attachment.php?attachmentid=74065

    Sid
    343 x 143 - 7K
Sign In or Register to comment.