Signature bug

DntGvaShtDntGvaSht Posts: 65
edited 2004-07-26 - 21:50:10 in General Discussion
In my signature, there are supposed to be 12 bytes with 8 bits each.· But for some reason, 13 bytes show up, with the eighth byte having a missing bit.
It's supposed to look like this (hoping this will display correctly)
"01001000 01100101 01101100 01101100 01101111 00100000 01110111 01101111 01110010 01101100 01100100 00100001"

and this is a cut-and-paste copy of what's in my signature, but if you look below at how my signature actually comes out, you can see the problem.

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
"01101000 01100101 01101100 01101100 01101111 00100000 01110111 0110111 01101111 01110010 01101100 01100100 00100001"

Comments

  • Jon WilliamsJon Williams Posts: 6,491
    edited 2004-07-26 - 13:06:52
    I found the signature field a bit quirky too. My signature as a mysterious extra line.

    ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
    Jon Williams
    Applications Engineer, Parallax
    Dallas Office
  • Jim EwaldJim Ewald Posts: 681
    edited 2004-07-26 - 13:27:51
    An extra newline would almost be forgiveable, but it should never manufacture text, such as in DGS' post. I have added this issue to my list.

    ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔


    Jim
    Parallax IT Dept.
  • DntGvaShtDntGvaSht Posts: 65
    edited 2004-07-26 - 21:50:10
    I have discovered that it takes 30 minutes for changes I make in the sig to become active, and now I'm using i's and o's, seems to be working out alright.

    Still wondering about the 1's and 0's though.

    ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
    "OIOOIOOO OIIOOIOI OIIOIIOO OIIOIIOO OIIOIIII OOIOOOOO OIIIOIII OIIOIIII OIIIOOIO OIIOIIOO OIIOOIOO OOIOOOOI"
Sign In or Register to comment.