PDA

View Full Version : IDE 1.05.5 Bug?



Goran (Sweden)
09-19-2007, 06:06 AM
Hi
I have a fairly large spinfile and when program it to the prop I have a problem.
It seems that the reset caused by the IDE start and during the compilation
(which take a bit longer with the large spinfile) , the prop start the program
which resides in the eeprom (from earlier download)· and I got the report from
the IDE "lost communication to the prop".
I have·tried several times to program the eeprom with a small dummy program
which does nothing and the it seems to be easier to load the bigger program I work with.
Any ideas?
Another more cosmetic type is that when I first start the IDE as maximized in Windows XP
(which I use) the panel to the left does not include the program·tree I working on.
When I minimize the IDE and then maximize it the tree shows up?
Any ideas?

Regards, Goran Sweden

Fred Hawkins
09-19-2007, 11:35 AM
You have hidden the explorer. Press contol-E to swap states, quit the program. The next time it runs the explorer tree will (or not) show up.

There's also a button in the File menu for this.

Goran (Sweden)
09-19-2007, 02:36 PM
Fred,

Unhide or hide the whole explorer is not the problem.

When starting the IDE the explorer is visible, the problem is that the upper little window (the explorer is made of 3 windows) where you can see the the tree of the spin program you working with is not visible until you first minimize the IDE and the maximize it.

Ctrl-E hide or unhide all 3 windows.

Anyway the bigger issue is the loading of a large spinfile.

And this is not a problem with the IDE version 1.0!

Goran

Fred Hawkins
09-19-2007, 08:58 PM
Sorry. You're right. I thought you meant the other panels.

I have never noticed anything in the top panel.

edit: I only get a tree display after I use f8. As the tree shows in the info panel, it copies to the explorer panel. Guess my attention has always been on the hex dump.

Post Edited (Fred Hawkins) : 9/19/2007 1:15:40 PM GMT