PDA

View Full Version : schematic problem



fatihi
04-13-2007, 03:29 PM
hello, can you give me the true bs2·schematic circuit? i'm already build a·circuit·but·bs2 not found in my circuithttp://forums.parallax.com/images/smilies/confused.gif

Forrest
04-13-2007, 06:15 PM
The schematic for the BS2 OEM is listed near the bottom of this page www.parallax.com/detail.asp?product_id=27291 (http://www.parallax.com/detail.asp?product_id=27291)

allanlane5
04-13-2007, 08:32 PM
And note you can't use a 'blank' or 'off-the-shelf' 16C57 in your circuit to make a BS2, you MUST use the "interpreter chip" 16C57 programmed with the Parallax propietary PBasic interpreter code.

People try this every so often, so it needs to be said.