PDA

View Full Version : COPY from Debug window



John Kauffman
01-12-2007, 04:13 PM
Is there a way to do a Windows COPY of data on the DEBUG terminal?
Thanks.

John Kauffman
01-12-2007, 04:36 PM
Solved
For some reason, first few tries:
of Ctrl+C didn't work, but does now.

TechnoRobbo
01-15-2007, 12:44 AM
try pausing first else it might crash

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
Have Fun


TR