PDA

View Full Version : Got my prop today!



potatohead
10-24-2006, 04:00 AM
It's a rev. E.

Plugged it in for a quick check and the standard demo with the counting numbers, lines and other goodies showed up on the screen, but was cutoff on the top and bottom. Looked a lot like one of those wide screen DVD movies with the black bars.

Is this normal?

Everything else checks out it seems. Prop tool detected the demo board. I haven't uploaded anything to it just yet however. Didn't have time.

Paul Baker
10-24-2006, 04:22 AM
Yes it's normal, I believe (though not positive) the output is that way because it is loaded with a program that does a TV and VGA demo program simultaneously and has to compromise the size of the TV demo to make room for the VGA demo. If you load Graphics_Demo.spin in the Propeller you will see the TV demo in all it's glory.

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
Paul Baker (mailto:pbaker@parallax.com)
Propeller Applications Engineer
[/url][url=http://www.parallax.com] (http://www.parallax.com)
Parallax, Inc. (http://www.parallax.com)

potatohead
10-24-2006, 04:59 AM
Ok then. No worries, the little bugger is working.

I'm not going to bother with that. Time to start writing programs.

Thanks!