PDA

View Full Version : S2 Robot won't come on ...



MJS
03-03-2012, 09:20 PM
On switching the power on, only the blue power LED comes on ... not the three LEDs with the sound, as is normal. After that, it is pretty much frozen. Please help.

Whit
03-04-2012, 12:53 AM
Have you set one of the demo programs by button press (see start-up guide) or uploaded a program? If not the S2 "wakes up" in light sensor mode - covering one of the light sensors should turn on an LED.

It would act as you described otherwise.

W9GFO
03-04-2012, 01:35 AM
It's been a while since I looked at it but I think the S2 program has the ability to restore the original program. That would be the first thing I would try if it is not operating correctly.

Phil Pilgrim (PhiPi)
03-04-2012, 01:53 AM
Yes, you can restore the default program from the GUI by clicking the button with the halo over the S2 (i.e. the Immaculate S2 :) ).

-Phil