PDA

View Full Version : Problem accessing Parallax.com pages.



tperkins
09-18-2011, 03:07 PM
I'm using WinXPSvcPk3 and Mozilla Firefox 6.0.2.

Every page on parallax.com except the home page seems to generate an error page reading:

DotNetNuke Error: - Version 04.06.02

Index was outside the bounds of the array.

bomber
09-18-2011, 03:10 PM
Parallax youtube sems to be allright, also offsite links seem to be fine but everything else is splat gone. I e-mailed Parallax, I should get a reply in a few days

Sapieha
09-18-2011, 04:07 PM
Hi .

It seems entire Parallax site is gone !!!

Phil Pilgrim (PhiPi)
09-18-2011, 04:10 PM
The homepage is still there, but any navigation requiring interaction with the database has been dot-net nuked.

-Phil

Ron Czapala
09-18-2011, 04:16 PM
I was tried a direct link to the EDDIE robot page and got the dot net nuke erro page. I thought Parallax just removed it - didn't realize the whole site was problematic!

No sales until...

-Ron

The Privacy statement and Terms of Use pages come up in addition to the Home page

Publison
09-18-2011, 04:58 PM
Any search on Parallax.com now shows:

"Service Unavailable"

Someone must be working the problem.

tperkins
09-18-2011, 05:05 PM
It seems to be back.

Whew.

bomber
09-18-2011, 05:32 PM
I know why the site was down!!!! They now have at least 2 new products!!! They even have a parallax t-shirt and a laser range-finder

EDIT 3 new products

bomber
09-18-2011, 05:33 PM
They also have an Eddie platform

bomber
09-18-2011, 05:35 PM
The stingray robot is being revised.....and I am only on page 3!!!!

bomber
09-18-2011, 05:43 PM
The BASIC Stamp Activity Kit has a new picture.....

$WMc%
09-18-2011, 05:44 PM
Still no WiFi

Publison
09-18-2011, 05:59 PM
I know why the site was down!!!! They now have at least 2 new products!!! They even have a parallax t-shirt and a laser range-finder

EDIT 3 new products

They don't need to take the site down to add new products. Could have been a hardware problem on someone's end.

The LRF was announced three days ago. Eddie was announced yesterday in conjunction with Maker Faire and Parallax's alliance with Microsoft Robot Development Studio.

The T-shirt has been on the site for two years or so. But out of stock for a while.

GordonMcComb
09-18-2011, 06:16 PM
For those unfamiliar with it, DotNetNuke is a popular open source content management system (CMS) that runs on top of ASP.NET, which is the Microsoft-centric approach to PHP and dynamic page delivery. When an SQL backend goes down, which can happen if the SQL server crashes for any reason, or the connection to it is disrupted, the CMS cannot retrieve the data to create the page. It happens, even in the *nix/PHP/Perl world.

My guess is that Parallax's IT staff or network admins are on call, or happened to be working on Sunday, because the issue is resolved.

-- Gordon

Sapieha
09-18-2011, 06:27 PM
It is still NOT correctly resolved.

On this page http://www.parallax.com/eddie REDIRECT links on top of page don't function (Home, Store and all in this line)



For those unfamiliar with it, DotNetNuke is a popular open source content management system (CMS) that runs on top of ASP.NET, which is the Microsoft-centric approach to PHP and dynamic page delivery. When an SQL backend goes down, which can happen if the SQL server crashes for any reason, or the connection to it is disrupted, the CMS cannot retrieve the data to create the page. It happens, even in the *nix/PHP/Perl world.

My guess is that Parallax's IT staff or network admins are on call, or happened to be working on Sunday, because the issue is resolved.

-- Gordon

Phil Pilgrim (PhiPi)
09-18-2011, 06:40 PM
The redirect links work for me. You (or your ISP) may have some cache refreshing to do.

-Phil

Sapieha
09-18-2011, 07:32 PM
Hi Phil.

Them not function on my end

I use FireFox on XP SP3




The redirect links work for me. You (or your ISP) may have some cache refreshing to do.

-Phil

GordonMcComb
09-18-2011, 11:00 PM
They work for me, too, Phil.

@Sapieha, either your browser's cache, or your ISP's cache, has the old pages. Refresh your browser, or clear the cache. If it's your ISP's cache, the updated pages will appear eventually. You can also try quickening the process by dropping into cmd mode, and typing:

ipconfig /flushdns

-- Gordon

Sapieha
09-19-2011, 01:26 AM
Hi Gordon.

It works on all other pages -- Only on page I posted link to -- it will not work



They work for me, too, Phil.

@Sapieha, either your browser's cache, or your ISP's cache, has the old pages. Refresh your browser, or clear the cache. If it's your ISP's cache, the updated pages will appear eventually. You can also try quickening the process by dropping into cmd mode, and typing:

ipconfig /flushdns

-- Gordon