PDA

View Full Version : doing a data array



NGC09
07-16-2009, 02:57 AM
I am doing a data array... I need help for coming with a code ( that should be about 5 lines) that will allow me to do object exchange which can read in data into the array... I would want to be able to read out data...help please!

Post Edited By Moderator (Joshua Donelson (Parallax)) : 10/23/2009 4:54:51 AM GMT

Microcontrolled
07-16-2009, 03:03 AM
Welcome to the Parallax Forum!

Please explain better what you are trying to do and put a subject on your post.

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
Toys are microcontroled.
Robots are microcontroled.
I am microcontroled.


If it's not Parallax then don't even bother. :-)
ˇ

Mini-Din/PS2 connectors are for sale! 5 for $1! PM me if you wish to make an order.
Cheapˇshipping unless specified!ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ150 left!!ˇˇ

Nick Mueller
07-16-2009, 05:17 AM
> Please explain better what you are trying to do and put a subject on your post.

I don't think he's intereseted in answers. That's his third post about "data", and each one got more cryptic.


Nick
PS: Anybody has an Eliza-implementation for the Prop? http://forums.parallax.com/images/smilies/smile.gif http://forums.parallax.com/images/smilies/smile.gif

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
Never use force, just go for a bigger hammer!

The DIY Digital-Readout for mills, lathes etc.:
YADRO (http://www.yadro.de)