PDA

View Full Version : BS2e Run command



Stuarttttt
09-09-2008, 07:19 PM
Hi,
can anyone point me in the direction of some programming examples which use the BS2e run command where multiple slots are used, I can't seem to find any.
Thanks

erco
09-09-2008, 09:00 PM
See http://forums.parallax.com/showthread.php?p=748201 (http://forums.parallax.com/showthread.php?p=748201)

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
"If you build it, they will come."

Stuarttttt
09-09-2008, 11:57 PM
Thanks Erco,

just what I needed.

Stuart